3D modeling of rehabilitated reception area entrance

The reception area reinvents itself

The reception area, set up at the end of the 1980s in order to organize the arrival of the public, parking and use still plays its role as the main gateway to understand the Great Dune from its eastern slope, the most steep, the wildest.
But, after more than three decades during which practices and trends have evolved, the buildings and equipment, worn and weakened, are getting a "new look"!

projects thumbnail <strong>L &amp; #039; reception area</strong> new look Dune du Pilat

What changes?

calendar page thumbnail <strong>L &amp; #039; reception area</strong> new look Dune du Pilat

Work schedule

cost and financing page thumbnail <strong>L &amp; #039; reception area</strong> new look Dune du Pilat

Costs and funding